Britanka tvrdi: Ne mogu pronaći dečka jer sam prelijepa

Radiosarajevo.ba
Britanka tvrdi: Ne mogu pronaći dečka jer sam prelijepa
Cherelle Neille nema sreće u ljubavi, a ovih dana iznijela je poprilično bizarno mišljenje u kome tvrdi da "izabranika svog srca" ne može pronaći jer je - prelijepa.

Tačnije, ova samohrana 26-godišnja majka iz Manchestera tvrdi da je njeno prelijepo lice prokletstvo, te da muškarci žele biti sa njom samo kako bi je pokazivali prijateljima i objavljivali fotografije s njom na društvenim mrežama.

"Običnim ženama je jednostavnije, jer ih muškarci zaista žele upoznati. S druge strane, moj izgled privlači stalno pažnju koja je kriva i ljudi nikada ne žele upoznati pravu mene. Stalno privlačim krive tipove i sad sam potpuno odustala od muškaraca", kazala je ona za Daily Mail.

Požalila se i kako je jedan od problema to što muškarci unaprijed misle da je bezobrazna ili umišljena, a kaže da je često vrijeđaju i pratioci na društvenim mrežama. Također, tvrdi kako zbog izgleda nema ni mnogo prijateljica.

"Djevojke su ljubomorne. Imam samo jednu prijateljicu. Jednom sam bila u WC-u kluba s prijateljicom i kad su mi neke djevojke počele dijeliti komplimente, ona se pokupila i otišla. Od tad ne pričamo", tvrdi Cherelle.

Žalila se i da je na zadnjem spoju dečku pričala o nekoj temi iz dnevnika, a on se nije ni trudio slušati je.

"Mislim da društvo danas ima problem s načinom na koji tretira lijepe žene", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije