Software namijenjen roditeljima: Aplikacije za špijuniranje Vibera

Radiosarajevo.ba
Software namijenjen roditeljima: Aplikacije za špijuniranje Vibera
Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji software za pozive, tekstualne poruke - razgovore općenito.

Besplatan je, i tako suštinski dostupan svima, bez obzira o kojoj starosnoj kategoriji je riječ.

Trenutno ga u svijetu koristi 250 miliona ljudi, ali ono što niste vjerovatno znali - jeste da na online radnjama postoji nekoliko softwarea koji su kompatibilni sa Viberom, a suštinski služe sa špijuniranje tuđih razgovora.

Kompanije za razvoj ovih softwarea prvenstveno svoje produkte namjenjuju roditeljima, koji tako mogu pratiti svoju djecu, s kim se i na koji način dopisuju, no kao i sve - te aplikacije su podložne zloupotrebi.

One nose generalni naziv SpyApps, pomoću kojih možete pratiti nečije razgovore putem Vibera. One vam daju apsolutno sve što želite znati o nečijim razgovorima.

Kako možete pratiti nečije poruke i pozive putem Vibera, bez obzira bilo to na bilnom telefonu, tabletu ili desktop verziji popularne aplikacije:

TheTruthSpy

Ova aplikacija vam omogućava da pratite sva kretanja na nečijoj mobilnoj spravi. Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopće neće biti svjestan da to radite.

mSpy

Ovo je među popularnijim aplikacijama za špijuniranje Viber razgovora. Dozvoljava vam da provjerite sve razgovore i poruke, a da pri tome ne morate biti ni povezani sa drugom spravom.

Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber historiji korisnika, a može se integrisati i u WhatsApp, te daje podatke o lokacijama, internet historiji, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi.

Korporacije ga redovno koriste, kao i roditelji - ali se ova aplikacija i mnogo zloupotrebljava.

SpyEra

Ovaj alat se ne može otkriti na mobilnom telefonu, i ona također na jedno mjesto prikuplja sve informacije o nečijem telefonu. SpyEra ima nekoliko opcija, uključujući i Control Panel - a ovaj software vam kao informacije donosi i tačne datume i satnice kada se nešto desilo na nečijem telefonu, a da naravno spada u rang vašeg interesovanja.

Sav hakovani materijal puteom ove aplikacije se se sabira na jedno mjesto.

Copy9

Daleko najpopularnija aplikacija za špijuniranje, a dizajnirana je kao hakerski alat. Postoji nekoliko verzija koje se mogu pronaći, a postoje verzije za Viber, WhatsApp, Facebook i Instant Messenger.

Copy9 verzija postoji i za snimanje poziva, a kao nijedna druga omogućava kompletan uvid u telefon osobe koju želite špijunirati.

Suštinski, Spy 9 ima opcije TheTruthSpyja, mSpyja i SpyEre na jednom mjestu, što je čini daleko najmoćnijom aplikacijom - kada je hakovanje i špijuniranje u pitanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije