Ne volite Messenger? Onda vam se nova opcija na Facebook-u neće dopasti

Radiosarajevo.ba
Ne volite Messenger? Onda vam se nova opcija na Facebook-u neće dopasti
Pixabay / Ilustracija
Kada su tekstualne poruke prvi put došle, mogle su se slati kao individualne poruke što znači da ste morali ponovo otvarati stare poruke kako biste došli do konteksta konverzacije.

Međutim, ovih dana poruke postaju više nalik na razgovor u pogledu dizajna. To je nešto što Facebook prepoznaje, a takođe je i jedna od stvari koje žele da mijenjaju kada su u pitanju komentari na sajtu.

Prema izvještaju koji donosi BuzzFeed News, Facebook testira velike dizajnerske promjene koje će biti načinjene na komentarima na sajtu. Kako će to izgledati, možete vidjeti u priloženom screenshot-u, a definitivno možemo vidjeti da će biti nalik na razgovor.

Ovo nas više podsjeća na Messenger stil nego na tradicionalni raspored komentara. Glasnogovornik Facebook-a je u saopštenju potvrdio da je to nešto što testiraju, ali je još uvijek nejasno da li će ove promjene postati trajne i objavljene svim postojećim korisnicima.

Facebook_Komentari_Promjena_BuzzFeed.JPG - Ne volite Mesengger? Onda vam se nova opcija na Facebook-u neće dopasti

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije