Konačno: Prisma je dostupna sada svima

Radiosarajevo.ba
Konačno: Prisma je dostupna sada svima
Prisma, aplikacija koja vaše fotografije pretvara u mala umjetnička djela, sada je dostupna svim korisnicima Google's Play store.

Riječ je o aplikaciji putem koje možete primijeniti različite filtere na fotografijama i takve uređene fotografije pohraniti na telefonu, podijeliti ih putem Instagrama, Facebooka, Vibera i drugih aplikacija. 

Prisma je sada dostupna i korisnicima Android mobilnih uređaja. Već sada korisnicima je dostupan jako veliki broj filtera, a u budućnosti možemo očekivati dodatne filtere.

Proces uređivanja fotografija je jednostavan – nakon odabira fotografije, korisnici je mogu zaokrenuti i cropati te nakon toga primijeniti filter, pri čemu treba napomenuti da je potrebno nekoliko sekundi da se filter primijeni.

Također, povlačenjem prsta po ekranu moguće je odrediti intenzitet filtera i nakon toga je snimiti na telefon ili podijeliti putem društvenih mreža i servisa za slanje poruka. Osim verzije ove aplikacije za Android, planovi ruskih programera uključuju mogućnost korištenja filtera u videozapisima, snimanje fotografija i brojnih novih filtera.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije