Kako da napravite GIF

Radiosarajevo.ba
Kako da napravite GIF
Pixabay / Ilustracija
Između ostalih trendova probio se jedan koji nikako da ode, a to je razgovaranje u gifovima, a vas nervira to jednostavno zato što čuvate mračnu tajnu - ne znate da napravite jedan.

Međutim, mi smo tu da vam pomognemo i predstavljamo vam tri najbolje i najjednostavnije web stranice koje će vam pomoći da se uključite u internet revoluciju.

Imgflip

Ovo je besplatna web aplikacija koja vam omogućava da pravite gif po vašem izboru. Možete da podignete svoj video, a možete i da kopirate URL sa Youtube-a. Ako vam je to malo opcija možete i da podignete bilo koji broj slika i da od njih napravite aplikaciju. Također, dostupne su vam opcije podešavanja veličine i brzine GIF-a i kada budete zadovoljni, da ga preuzmete.

Gifsoup

Još jedan besplatan servis, sa GifSoup-om možete da napravite GIF od bilo kog video fajla, ali kada završite rezultat vašeg rada će imati poprilično veliki logo ove stranice.

Makeagif

Nudi standardnu uslugu pretvaranja video fajlova i slika u GIF fajl. Također, Makeagif će ukloniti svoj logo ako se spojite preko svog Facebook ili Twitter naloga.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije