Facebook uvodi nove opcije: Pristup svim sadržajima u trenutku

Radiosarajevo.ba
Facebook uvodi nove opcije: Pristup svim sadržajima u trenutku
Foto: Arhiv / Ilustracija
Društvena mreža Facebook svakodnevnim novinama nastoji svojim korisnicima olakšati korištenje aplikacija, te je ovih dana stigao novi update njihove glavne aplikacije.

Naime, ovog puta Facebook je odlučio uvesti olakšice u navigaciji kroz aplikaciju, te je sada mnogo lakše pronaći sve ono što vam je potrebno u svakodnevnoj razmjeni postova s prijateljima, piše Mashable.

Ovaj update zasad je primijećen na uređajima s iOS operativnim sistemom, te omogućuje lakši pristup vašim prijateljima, događajima, ali i drugim opcijama vašeg profila.

Zahvaljujući novoj opciji, u samo jednom trenutku možete pristupiti svim sadržajima na Facebooku koji se nalaze izvan News Feeda, a brojni iskusni korisnici ocijenili su kako je to odlično poboljšanje za aplikaciju ove društvene mreže.

Ipak, još uvijek nije poznato da li će ova opcija biti uvedena za sve uređaje, no zasigurno će biti zanimljivo pratiti razvoj Facebookove aplikacije u ovom smjeru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije