Zvijezda 'Prijatelja' progovorila o brojnim operacijama: Izgledam užasno!

Radiosarajevo.ba
Zvijezda 'Prijatelja' progovorila o brojnim operacijama: Izgledam užasno!
Foto: Daily Mail / Courteney Cox
Bivša zvijezda 'Prijatelja' Courteney Cox, posljednjih nekoliko godina vješto je izbjegavala pričati o svom izgledu i brojnim plastičnim operacijama.

Kada su je novinari prestali propitkivati, Courteney se ispovjedila tamo gdje su je najmanje očekivali, kod majstora za preživljavanje - Beara Gryllsa.

Bear Grylls je pozvao Cox u svoju emisiju Running Wild With Bear Grylls i vjerojatno mu nije bilo ni na kraj pameti da će se slavna glumica slomiti usred divljine i progovoriti o svom izgledu, ali i traumama iz prošlosti.

"Starenje nije najljepša stvar u životu, ali pomirila sam se s tim i naučila neke lekcije", započela je svoju priču Cox.

"Pokušala sam odgoditi ili zaustaviti starenje, ali to je nemoguće. Trebala sam se ranije pomiriti s činjenicom da neću izgledati kao nekada".

Courteney kaže da ju je Hollywood uništio.

"Uvijek je postojao taj pritisak da zadržim svoj izgled. Čak ne zbog same slave, već zbog i sebe same. Mislim, ja sam žena u showbizzu i nije to najlakša stvar na svijetu. Trudim se, pokušavam i onda si pogledam fotografiju i kažem 'o Bože, izgledam užasno'. Priznajem da sam radila neke stvari zbog kojih žalim, ali srećom to su stvari koje se same riješe i nestanu".

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije