Zmaj i ljubavnik: Asmir Begović proslavio godišnjicu braka sa suprugom

Radiosarajevo.ba
Zmaj i ljubavnik: Asmir Begović proslavio godišnjicu braka sa suprugom
Nogometni reprezentativci BiH, nakon završenih klupskih i reprezentativnih obaveza, slobodne dane koriste za odmor s porodicama, a to je učinio i golman Zmajeva Asmir Begović, koji je na romantičan način sa suprugom proslavio godišnjicu braka.

Naime, Begović je sa suprugom otputovao na Ibizu, kako bi suprugi priredio magičnu proslavu šeste godišnjice braka, a tim se pohvalio i svojim pratiocima na Instagramu.

"Čestitam mojoj prelijepoj i divnoj supruzi Nicolle Begović veoma sretnu šestu godišnjicu sklapanja braka. Život ne bi bio isti bez tebe. Volim te mnogo", poručio je Begović na Instagramu.

Inače, Asmirova supruga Nicolle je rođena u SAD-u, a od svoje desete godine živjela je u Velikoj Britaniji. Uprkos svemu tome, zbog velike ljubavi prema BiH koju joj je prenio njen suprug, ona je poželjela postati prva olimpijska predstavnica BiH u disciplini dresurnog jahanja, kojim se bavi cijelog života.

asmir_begovic_proslava_instagram1.jpg - Zmaj i ljubavnik: Asmir Begović proslavio godišnjicu braka sa suprugom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije