Tuga nad Londonom: Sahranjen je George Michael

Radiosarajevo.ba
Tuga nad Londonom: Sahranjen je George Michael
Tri mjeseca nakon smrti sahranjen je George Michael.

Pjevač je preminuo na Božić. a njegovo beživotno tijelo pronašao je partner Fadi Fawaz. Početkom marta otkriveno je da je George umro prirodnom smrću uzrokovanom kardiomiopatijom, miokarditisom i masnom jetrom.

Na privatnoj ceremoniji na groblju Highgate u sjevernom Londonu bili su samo njegovi prijatelji i porodica koja je nakon sprovoda poručila:

"Potvrđujemo da je pokop pjevača Georgea Michaela održan danas. Porodica i bliski prijatelji okupili su se na maloj privatnoj ceremoniji kako bi se oprostili od voljenog sina, brata i prijatelja.

Porodica Georgea Michaela željela bi zahvaliti obožavateljima diljem svijeta na mnogobrojnim porukama ljubavi i podršle. Molimo vas za razumijevanje da se naša privatnost poštuje, daleko od medija i javnosti."

Iako je Fadi Fawaz početkom mjeseca izjavio kako ga nitko nije pozvao na pokop, ipak se pojavio na posljednjem ispraćaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije