Suprug objavio oproštajno pismo Cathrione White

Radiosarajevo.ba
Suprug objavio oproštajno pismo Cathrione White
Otuđeni suprug mlade glumice i vizažistice Cathrione White, djevojke Jima Carreya koja je izvršila samoubistvo, dignuo je tužbu protiv slavnoga glumca.

Mark Burton tvrdi da je Carrey omogućio i donosio Cathrioni lijekove kojima se predozirala, među kojima su oxycodone, oxymorphone, propranolol i zolpidem. On ujedno tvrdi kako je glumac kontrolirao djevojku, a potom sve pokušao prikriti nakon što se ubila. Suprug tvrdi kako je, nakon njene smrti, pokušao prikriti tragove tako što joj je poslao lažnu poruku pitajući gdje su njegovi lijekovi, koje je navodno zaboravio.

Carrey i White bili su u vezi tri godine, no često su raskidali. Nakon posljednjeg raskida, tridesetogodišnjakinja je u septembru izvršila samoubistvo, ostavivši tužnu oproštajnu poruku za glumca.

Burton je podnio civilnu tužbu na sudu u Los Angelesu, te tvrdi da su njih dvoje još uvijek bili u braku, piše Daily Mail.

Ujedno, on traži neutvrđenu svotu novca od glumca, pokrivene troškove suđenja te troškove sahrane.

Glumac Carrey je prokomentirao kako se Burton želi okoristiti mrtvom suprugom i izvući što više novca.

Stoga je Burton objavio pismo i poruke koje su razmijenili White i Carrey, u kojem, kako Burton navodi, White optužuje glumca da joj je prenio spolnu bolest, no i mnogo više.

pismo_poruke_cathriona_white_jim_carrey_dailymail_7.jpg - Suprug Cathrione White objavio oproštajno pismo

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije