Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu

Radiosarajevo.ba
Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu
Jeremy Meeks (33) uživa u svom novom životu otkad je izašao iz zatvora u martu 2016.

Bivši zatvorenik osvaja modne piste, pozira za časopise i druži se sa zvijezdama.

Kada je postao popularan još kao zatvorenik, Meeks je svojim obožavateljicama poručio da je sretno oženjen. S medicinskom sestrom Melissom nedavno je proslavio osam godina braka. 
 
jeremy_melissa_meeks.jpg - Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu

S njom ima sina Jeremyja Meeksa Juniora, a ona ima još dvoje djece. Cijela porodica je sretno pozirala za Božić, a Meeks je uz fotografiju napisao: "Zajedno kroz sito i rešeto". 

Melissa je sa suprugom pokrenula i vinariju te ga je posjećivala u zatvoru. Meeks je iza rešetaka završio zbog "djelovanja u bandi" i posjedovanja oružja i municije bez dozvole.

No Meeks je, čini se, zaboravio suprugu te se trenutno zabavlja s Chloe Green (26), nasljednicom Sir Philippa Greena, vlasnika slavnog Top Shopa. 

jeremy.jpeg - Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu jeremy1.jpeg - Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu

Chloe i Jeremy plove Mediteranom na ogromnoj jahti s prijateljima. "Najseksi bivši zatvorenik", kako su ga prozvali, nije skidao ruke s bogatašice. 

Jeremyjeva supruga Melissa nedavno je na Instagram stavila nekoliko značajnih objava.

"Nikada se nemoj izvinjavati za količinu ljubavi koju daješ. Neka ti bude žao onih koji tu ljubav ne žele", napisala je Melissa, citirajući 2Pac-a dodavši da ‘ljubav nije uvijek bajka’.

Brojni pratitelji dali su joj podršku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije