Seks skandal Bolta: Jamajčanin osvojio još jednu Brazilku u Riju

Radiosarajevo.ba
Seks skandal Bolta: Jamajčanin osvojio još jednu Brazilku u Riju
Nakon što su procurile fotografije na kojima je u krevetu s 20-godišnjom Brazilkom, mediji su sada objavili nove snimke na kojima je Usain Bolt uhvaćen u strasnom poljupcu s drugom ženom.

Olimpijac s Jamajke, kojeg kod kuće čeka dugogodišnja djevojka, večer pred zatvaranje Olimpijskih igara proveo je veoma burno. Slavio je u jednom baru u Riju, gdje je potrošio te večeri skoro hiljadu dolara, što je za brazilski standard cijelo bogatstvo, piše Daily Mail.

Povod za slavlje bio je njegov 30. rođendan, kao i uspjeh na Olimpijskim igrama. Na novim fotografijama vidi se kako ljubi nepoznatu brinetu u VIP dijelu kluba.

Prethodno je na društvenim mrežama objavljen i video u kojem Bolt pleše s drugom djevojkom, kao i fotografije na kojima pozira s 20-godišnjom brazilskom studenticom Jady Duarte s kojom je proveo noć. Mediji pišu da je ona udovica jednog od najopasnijih narkobosova u Riju.

Jady Duarte ima dvoje djece s Donatom Perreirom, koji je poznat po nadimku Dina Terror i koji je upravljao prodajom droge na sjeveru grada. Policija ga je ubila u martu ove godine.

On je odgovoran za mučenje i ubistvo jedne tinejdžerke u septembru 2014.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije