Schwarzenegger uništio "trolove" koji su ismijavali Specijalnu olimpijadu

Radiosarajevo.ba
Schwarzenegger uništio "trolove" koji su ismijavali Specijalnu olimpijadu
Kad nemate pametnijeg posla u životu nego trolati po internetu, prije ili kasnije će se dogoditi da vas neko pregazi.

Pritom, ako odlučite trolati objavu Arnolda Schwarzeneggera, očekujte da ćete biti terminirani po kratkom postupku.

Nakon što se pokušao ismijavati sudionicima Specijalnih olimpijskih igara, jednog je korisnika Facebooka izribao Arnie osobno.

Arnold, koji je poznat po svojoj podršci Specijalnim olimpijskim igrama, stavio je na Facebook video u kojem pozira s ovogodišnjim pobjednicima. Jedan od njegovih pratitelja odlučio se napraviti pametan, pa je u komentaru izrazio sumnju u potrebu za Specijalnom olimpijadom. Arnie se nije dao smesti i začepio mu je usta tako dobro da je dotični naknadno obrisao svoj komentar.

"Specijalne olimpijske igre nemaju smisla. Olimpijske igre služe za natjecanje najboljih sportaša, kako bi se vidjelo tko je najbolji. Kad se retardi natječu, upravo je suprotno", napisao je provokator.

arnold_facebook.jpg - Schwarzenegger uništio

"Koliko god zao i glup ovaj komentar bio, neću ga obrisati niti te blokirati (još) jer ovdje možeš nešto naučiti. Imaš dvije mogućnosti. Garantiram ti da ovi sportaši imaju više hrabrosti, suosjećanja, pameti i vještine - zapravo više svake ljudske kvalitete nego ti. Možeš poći njihovim putem i učiti od njih, izazvati sebe, odužiti se svijetu i dodati nešto u njega. Ili možeš ostati kakav jesi, tužan, jadan, ljubomoran internetski trol koji ničim ne doprinosi već ismijava svakog tko čini drukčije iz zadrte ljubomore. Znam da je pozornost ono što tražiš, pa ću biti jasan. Ako nastaviš kao dosad, nitko te se neće sjećati", odgovorio mu je Arnold.

Ove godine su se Specijalne olimpijske igre održale u njegovoj rodnoj Austriji, a on je bio jedan od sponzora, kako i njihov izabrani ambasador na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije