Rodit ćemo u isto vrijeme

Radiosarajevo.ba
Rodit ćemo u isto vrijeme
Instagram / Naslovnica "Azre"
Amra Silajdžić-Džeko i Sarah Čerkez živi su dokaz kako prijateljstvo između dvije žene može biti iskreno i lijepo.

Obje u istom modnom poslu, zaljubljenice u zdrav način života i ishrane, rođene u istom gradu, na svijet će uskoro donijeti novi život. Amra svoje treće dijete, a Sarah prvo.

Da lijepe uspomene treba uvijek čuvati, a prijateljstvo njegovati, dvije prijateljice pokazale su zajedničkim fotografijama za magazin Azra, koje su prije nekoliko dana snimljene u Amrinom dubrovačkom domu.

"Snimanje je bilo neplanirano i spontano. Desilo se da smo svi u Dubrovniku, a ja sam planirala već sa Aidom Redžepagić uraditi fotografije. Nakon cijelog dana na plaži, otišle smo kod Amre kući i za 30 minuta, uz mnogo smijeha, napravile slike, bez šminke, frizure i neke posebne pripreme", kazala je Čerkez u intervjuu za magazin Azra.

Naša uspješna manekenka i model je u 29. sedmici trudnoće, a kako joj je ovo prva trudnoća, desi se da Amru pita za savjet.

"Sada sam na kraju sedmog mjeseca. Zapravo, zanimljivo je da smo obje skoro istovremeno u blaženom stanju, mislim da je jedna sedmica razlike, što nas je još više povezalo. Volim Amru pitati za savjet, jer smo obje veoma aktivne, treniramo, pazimo na ishranu i onda, kada čujem da trudnice ne bi trebale trčati ili vježbati, sretna sam kada mi Amra da savjet da radim sve što mi prija, da je naše tijelo naviklo na trening i da nam svaka umjerena tjelovježba može samo goditi", izjavila je Sarah Čerkez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije