Prijatelj otkrio tajnu Trumpovih: Dopustio Melaniji da zatrudni pod jednim uslovom

Radiosarajevo.ba
Prijatelj otkrio tajnu Trumpovih: Dopustio Melaniji da zatrudni pod jednim uslovom
Otkako je izabran za predsjednika SAD-a, prati se svaki korak Donalda Trumpa.

Osim njegovih kontroverznih izjava i oštre vladavine, javnost najčešće zanima njegov odnos prema supruzi, bivšoj manekenki Melaniji Trump.

Nakon brojnih ispada, javnost je o Trumpu formirala mišljenje kao o samoljubljivom čovjeku kome je lijepa supruga samo dodatak na kojem mu drugi trebaju zavidjeti.

Izvor blizak paru otkrio je za Vanity Fair kako Donald prema Melaniji nikada nije bio brižan.

"Otprilike šest mjeseci nakon vjenčanja Melania je ostala trudna, a stvari su se promijenile. Tada je imala 35 godina, a Donald je govorio da joj je to zadnji voz", ispričao je njihov prijatelj koji ih je u to vrijeme često posjećivao kući, te je dodao kako Barron navodno uopće nije bio Donaldova, već Melanijina velika želja, jer je s Trumpom do tada bila sedam godina u vezi.

Izvor navodi i kako se Donald prije braka trudio oko Melanije, ali nakon što se udala za njega i poželjela dijete - on se promijenio.

Najprije se, kako navodi izvor, nećkao oko toga treba li ona roditi, a na kraju je pristao pod uvjetom da Melania što prije vrati figuru. O tome su otvoreno razgovarali pred svima, a jedan od prijatelja sad je progovorio, naravno anonimno.

"Nikad je nije pitao kako je, nikad joj nije pridržao vrata niti pomagao. Sve što joj je govorio bilo je: 'Sama si htjela dijete'", ispričao je njihov prijatelj.

Navodno se prema njenoj trudnoći i činjenici da očekuju dijete zajedno odnosio kao prema nekoj vrsti ugovora, piše Vanity Fair.

Prijateljica Trumpovih, PR agentica Lisa Bytner rekla je da je Melania jako slatka i da joj je drago što je njen muž u centru pažnje, a ne ona.

Dva izvora su ispričala da je odnos između Donaldove kćeri Ivanke i Melanie jako hladan, iako iz Bijele kuće tvrde da su s godinama izgradile prijateljski odnos. Navodno je nakon curenja snimke u kojoj njen muž govori o hvatanju žena za spolni organ razmišljala i o razvodu, iako ga je u javnosti branila.

"Izgledala je jako mršavu, tužno i umorno. Niko od nas nije pričao s njom, nismo znali što joj reći", ispričao je jedan od roditelja čije dijete ide u istu školu kao Barron.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije