Otkriveno kako su se upoznali Melania i Donald Trump

Radiosarajevo.ba
Otkriveno kako su se upoznali Melania i Donald Trump
Donald Trump je 1998. godine živio odvojeno od svoje druge supruge Marle Maples.

Imao je 52 godine kada je otišao na zabavu povodom Njujorške sedmice mode u klub Kit Kat na Manhattanu. Na toj zabavi je trebao upoznati drugu ženu, no privukla ga je ona koja je sjedila do nje.

"Poludio sam. Trebao sam tamo upoznati drugu ženu, ona je bila supermodel i sjedila je pored Melanie. Trebao sam završiti s njom. Rekli su mi: 'Gle, tamo je ta i ta', a ja sam rekao: 'Zaboravite nju, ko je ova slijeva'", opisao je Trump tokom gostovanja u emisiji Larryja Kinga 2005. godine.

Melania je tada imala 28 godina, a u New Yorku je živjela dvije godine. Kako je kasnije otkrila, u klub ju je pozvao organizator zabave, italijanski poduzetnik Paolo Zampolli. Upravo je on "otkrio" Melaniju i pobrinuo se da dobije američku vizu, a on je i osoba koja je upoznala Trumpa s njom.

"Želio je moj broj, ali bio je u tom trenutku na spoju, pa mu ga naravno nisam dala. Rekla sam mu da mu ne dam broj, neka on meni da svoj pa ću ga nazvati. Zanimalo me kakav će mi broj dati, ako mi da svoj poslovni kontakt, neću imati veze s njim", rekla je kasnije za Harper's Bazaar, prenosi Mirror.

On joj je za svaki slučaj dao sve brojeve, uredski, iz svoje rezidencije u Mar-a-Lagu i iz stana u New Yorku. Na prvom spoju odveo je na večeru i u Moombu, popularni klub u koji su išli poznati s A liste, piše New York Times. Mjesec kasnije odveo je svojim privatnim avionom u Palm Beach.

Sedam godina kasnije vjenčali su se, a 2016. godine mu je rodila sina Barrona. Danas je prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije