Nova djevojka srbijanskog košarkaša kopija je bivše supruge Adriane Lime

Radiosarajevo.ba
Nova djevojka srbijanskog košarkaša kopija je bivše supruge Adriane Lime
Bivši supružnici Marko Jarić i brazilska manekenka Adriana Lima, nedavno su zajedno s kćerkama ljetovali u Crnoj Gori, i tada su se mnogi ponadali kako će se slavni par pomiriti.

Ipak, od pominja neće biti ništa, jer je Adriana već snimljena s novim dečkom, turskim piscem Metinom Harom, a sada se i srbijanski košarkaš pohvalio novom djevojkom, koja neodoljivo podsjeća na bivšu mu suprugu.

Nakon što je brazilska manekenka, i jedna od najljepših žena svijeta, Adriana Lima snimljena na odmoru u Turskoj kako izmjenjuje nježnosti sa svojim novim dečkom, tamošnjim piscem Metinom Harom, njen bivši suprug 'uzvratio joj je udarac', i pronašao novu djevojku, s kojom je odmarao na plaži u Miamiju.

Iako su se svi nadali, pogotovo nakon zajedničkog odmora u Crnoj Gori s kćerkama Sienom i Valentinom, da će se bivši supružnici pomiriti, od toga, čini se, neće biti ništa. 

Srbijanski košarkaš Marko Jarić snimljen je u Miamiju u društvu atraktivne brinete u tamnozelenom bikiniju, a svi su primjetili kako ona neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije