Nevjerovatna energija i emocija: Poslušajte izvedbu Ilme Karahmet!

H. A.
Nevjerovatna energija i emocija: Poslušajte izvedbu Ilme Karahmet!
U muzičkim izvedbama mlade Ilme Karahmet rijetki su oni koji nisu uživali, makar jednom tokom njenog učešća na regionalnom takmičenju X Factor.

Nedavno je Ilma govorila za Radiosarajevo.ba te nam je tada otkrila da je već u studiju i da pored svojih školskih obaveza snima i nove pjesme.

Na radost mnogih koji vole njen glas, njen novi singl je pri kraju! To je za Radiosarajevo.ba rekao producent Amil Lojo, te istaknuo da je u pripremi aranžman i videospot,

"Veliko je zadovoljstvo raditi s Ilmom, koja ima nevjerovatnu energiju i emociju. Inteligentna djevojka, koja brzo napreduje i koja iako nema nekog studijskog iskustva zvuči toliko uvjerljivo da bi joj i mnoge svjetske pjevačice pozavidjele...

Ovo je projekt koji radim najiskrenije i u kojem istinski uživam i kao autor i kao producent. Kad imate takav vokal, pravo je zadovoljstvo raditi aranžman i produkciju. Ovo je naša prva pjesma, a nadam se da će ih biti još barem 100", ističe producent i autor prve Ilmine pjesme.

Uživajte:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije