Napokon reagirala: Boltova djevojka o seks skandalu

Radiosarajevo.ba
Napokon reagirala: Boltova djevojka o seks skandalu
Daily Mail / Kasi Bennett
Kasi Bennett, djevojka Usaina Bolta, šutjela je i nije komentirala za medije preljubu svog dečka koju je učinio tokom Olimpijskih igara u Riju.

Već su se mediji raspisali kako će mu oprostiti nevjeru, međutim kako piše Daily Mail, Kasi Benett ipak ne može preći preko činjenice da ju je Bolt čak dva puta prevario tokom svoje proslove 30. rođendana.

Kao što smo ranije pisali, Bolt je svoju djevojku prvo prevario s brazilskom studenticom Jady Duarte koja je intimne slike iz kreveta podijelila preko WhatsAppa sa svojim prijateljicama i tako dospjela na naslovnice svjetskih tabloida.

Međutim, to nije bila jedina prevara, nego su se u medijima pojavile i nove fotografije na kojima se Bolt strastveno ljubi s još jednom Brazilkom.

Očigledno, ovo je prelilo čašu pa je Kasi Bennett odlučila reći šta misli o svemu ovome, te je na društvenim mrežama lajkala objave u kojima je Bolt iskritiziran zbog svog ponašanja.

Njen „najvažniji like“ je onaj koji je ostavila na post svoje prijateljice u kojem je napisano: "Život s boginjom protraćio si zbog romanse na jednu noć s nekom koja joj nije ni blizu."

Da li ovo znači da je njihova veza završena, znati će se u narednim danima, kada se očekuje da Kasi napokon progovori i iznese svoje mišljenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije