Kako danas izgleda djevojčica koja je "ukrala" slavu kraljevskog vjenčanja

Radiosarajevo.ba
Kako danas izgleda djevojčica koja je "ukrala" slavu kraljevskog vjenčanja
Kraljevsko vjenčanje u Velikoj Britaniji bilo je najsenzacionalnija vijest ikada, te su svi učesnici ovog planetarno popularnog događaja stekli svojevrsnu slavu.

Tako je bilo i sa malenom Grace Van Cutsem, koja je u aprilu 2011. godine, kada je održano vjenčanje, imala samo tri godine, a koja je postala planetarno popularna zbog njenih fotografija sa vjenčanja, prenosi Now To Love.

Naime, djevojčica je na svadbi princa Williama i Kate Middleton imala vrlo važnu zadaću - bila je jedna od djeveruša, ali cjelokupna drama u vezi sa vjenčanjem nju nije impresionirala.

Dok je javnost željno iščekivala prvi poljubac Williama i Kate na balkonu Buckinghamske palače, malena Grace, vidno iziritirana gromoglasnim pljeskom gomile, namrgođeno je pokrila uši i osvojila simpatije javnosti diljem svijeta.

Djeveruša, koju pamtimo kao najveću zvijezdu vjenčanja, danas ima devet godina, a njena majka Rose Astor na društvenoj mreži redovito objavljuje fotografije svoje preslatke porodice.

Grace, čiji krsni kum je upravo princ William, ima i dva mlađa brata - Rafea i Charlieja, a mnogi je, zbog njezina izražajna lica, u budućnosti vide kao uspješnu glumicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije