Kad Lady Gaga i James Corden "zareže", internet gori

Radiosarajevo.ba
Kad Lady Gaga i James Corden "zareže", internet gori
YouTube / Gaga i Corden u "elementu"
Lady Gaga tek je nedavno položila vozački ispit... stoga je bilo sasvim očekivano da će ju slavni James Corden odmah poslije polaganja pozvati na „testiranje“.

Superzvijezda gostovala je u posljednjem izdanju Cordenovog The Late Late Show i, naravno, upisala se na listu slavnih koji su učestvovali u genijalnom Carpool Karaoke segmentu.

Tokom vožnje, dvojac je otpjevao njene najveće hitove - Pokerface, Bad Romance, Born This Way  i Edge of Glory — kao i Million Reasons te Perfect Illusion s njenog novog albuma Joanne.

Ipak, vožnja nije bila tako ugodna kad je za volan sjela Gaga. „Ne znam osjećam li se sigurno u ovom okruženju“, kazao je Corden, stavljajući kacigu dok je Gaga nesigurno vijugala na cesti.

Stigli su njih dvoje i održati male vokalne vježbe, razgovarali su o njenoj kolekciji odjeće Michaela Jacksona te o njenom najavljenom nastupu na Super Bowlu. Corden je stigao "pronosati" i njene slavne odjevne kombinacije - pa čak i nezaboravnu haljinu s mesom.

Pogledajte show koji je danas najgledaniji video na internetu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije