Jolie i Pitt sklopili dogovor: Razvod će se voditi u tajnosti

AA
Jolie i Pitt sklopili dogovor: Razvod će se voditi u tajnosti
Najpoznatiji holivudski bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt sklopili su dogovor da se njihov proces razvoda vodi u tajnosti.

Prema saopćenju, koje su Jolie i Pitt poslali američkoj agenciji Associated Press (AP), holivudski par odlučio je da sudski proces oko razvoda vodi poseban sudac, te da detalji o kompletnom procesu ostanu u tajnosti. 

Dogovorili su se također da se njihove porodice sastaju u određenim danima i da u ovom periodu budu podrška jedni drugima, kako bi i djeca što lakše podnijela njihov razvod. 

Objavljeno saopćenje je ujedno i prva zajednička izjava Angeline i Brada od 15. septembra, kada su odlučili da se razvedu. 

Angelina i Brad su u vezi posljednjih deset godina, a vjenčali su se 2014. godine. Tokom brakorazvodnog procesa vode se pregovori u vezi sa starateljstvom nad njihovih šestero djece, od kojih su troje njihova biološka, a troje usvojena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije