Dječija zvijezda: "Otac me silovao, a sada porodica ne priča sa mnom"

Radiosarajevo.ba
Dječija zvijezda: "Otac me silovao, a sada porodica ne priča sa mnom"
/ WhereAreTheyNow.Buzz
Dječija zvijezda Mackenzie Phillips prije nekoliko je godina u Oprah showu priznala da je bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pjevačem grupe "Mamas & Papas", Johnom Phillipsom.

Tim priznanjem šokirala je, ne samo svijet već i svoju porodicu koja nije ništa znala o tome.

Danas otkriva da joj porodica zamjera što je o incestu progovorila javno. U knjizi koju je nedavno objavila, piše Index.hr, nekad slavna 57-godišnjakinja tvrdi da njena porodica misli da je sama kriva za sve što joj se dogodilo.

"Ne zovu me na rođendane, ljuti su na mene i rekli su mi da mi nisu spremni oprostiti. Ne žele mi oprostiti što sam zlostavljana, ali ni to što sam o svemu progovorila javno", rekla je i dodala:

"Ne opraštaju bol koju sam im nanijela kad sam rekla istinu o svom ocu. Krive žrtvu, brane zločinca, no znala sam da će se to dogoditi jer sam rekla istinu koju niko nije želio čuti".

Kad je bivša dječija zvijezda Mackenzie Phillips 2009. godine u The Oprah Winfrey Showu priznala da je punih deset godina bila u incestuoznoj vezi s vlastitim ocem, slavnim muzičarem Johnom Phillipsom, svijet je bio u šoku.

"Papa John" iz slavne grupe Mamas and Papas preminuo je osam godina prije njenog priznanja, no ono je potreslo njene polusestre Chynu i Bijou, kao Phillipsovu udovicu i bivše supruge.

U svojoj biografiji Mackenzie je opisala turbulentno djetinjstvo, mladost i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada je imala samo 11 godina. Prema njenim riječima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih deset godina.

Vezu je prekinula nakon što je ostala trudna, a nije bila sigurna tko je otac djeteta. "Papa John" joj je platio pobačaj.

Kad je imala 20 godina spavala je s Mickom Jaggerom, koji je tad bio oženjen s Jerry Hall, a tokom seksa ometao ih je njen otac, koji je bio ljubomoran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije