Harijeva kćerka se prije 27 godina pojavila u spotu grupe Hari Mata Hari

Radiosarajevo.ba
Harijeva kćerka se prije 27 godina pojavila u spotu grupe Hari Mata Hari
FOTO: Radiosarajevo.ba / Hari Varešanović
Frontmen grupe “Hari Mata Hari“, pjevač Hari Varešanović, među onim je javnim ličnostima koje se mogu pohvaliti da su vrlo rano postale dedo, budući da mu je kćerka Nađa podarila dva unuka.

Hari je jedan od najpopularnijih pjevača jugoslovenske muzičke scene, a njegov privatni život manje je poznat. Varešanović ima kćerku i sina, a njegova nasljednica Nađa fizički i te kako podsjeća na svog oca.

Nađu je pjevač dobio iz prvog braka sa suprugom Aidom, a 2010. godine ona se udala za dugogodišnjeg dečka Amira Omanovića, kojem je ubrzo rodila sina.

Sada je majka dvojice sinova, a ono što je zanimljivo jeste da se još kao mala pojavila u jednom od najpopularnijih spotova “Harija Mata Harija”, za pesmu “Prsten i zlatni lanac”.

Inače, Nađa je završila medicinski fakultet u Sarajevu kao jedan od najboljih studenata u generaciji, a danas sa porodicom živi u Njemačkoj, piše Avaz.

Sjećate li se ove djevojčice?

Prsten_zlatni_lanac_prt_sc.jpg - Harijeva kćerka se prije 27 godina pojavila u spotu grupe Hari Mata Hari

 Danas izgleda ovako:

Nadja_Varesanovic_avaz.jpg - Harijeva kćerka se prije 27 godina pojavila u spotu grupe Hari Mata HariAvaz

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije