Đorđe Balašević šokirao: Pisat će pjesme za narodnjake

Radiosarajevo.ba
Đorđe Balašević šokirao: Pisat će pjesme za narodnjake
Đorđe Balašević iznenadio je javnost ovih dana, nakon što su se pojavile informacije da bi uskoro mogao početi pisati narodnjake za pojedine pjevače iz Srbije.

Tačnije, nakon što se upoznao sa Milanom Topalovićem Topalkom, pjevačem folk muzike, pojavile su se informacije kako bi skoro mogla biti ostvarena saradnja, a kako prenosi Kurir, Panonski mornar je bio oduševljen novim prijateljem.

"Balašević je Topaloviću najveći idol i uvijek je govorio da bi volio da jednog dana sarađuje s njim. Đole je čuo da ga Topalko hvali na sva usta, pa je odlučio da kontaktira s njim. Pozvao ga je i rekao mu da bi volio da dođe kod njega u Novi Sad da ga ugosti. Milan je bio šokiran, mislio je da se neko šali s njim, ali je ipak odmah krenuo u Novi Sad da bi se uvjerio u to", kazao je jedan izvor blizak Topaloviću.

On je dodao i da su za ručkom dvojica muzičara razgovarali o tome da Balašević počne pisati pjesme za Topalovića, a to je uskoro potvrdio i ovaj folk pjevač.

"Đole je moj idol, čiji rad oduvijek poštujem. Nisam vjerovao kad smo se čuli! Mislio sam da se neko šali sa mnom. Otišao sam kod njega kući, gde su nas Đole i njegova supruga Olja sjajno ugostili. Pričali smo i o poslu, tako da će mi on najvjerovatnije uraditi neke pjesme. Ako se to desi, ja ću biti najsrećniji čovek", zaključio je Topalović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije