"Da mi je da gledam nekoga kao što Ivanka gleda Trudeaua"

Radiosarajevo.ba
"Da mi je da gledam nekoga kao što Ivanka gleda Trudeaua"
/ Daily Mail/Twitter
Kanadski premijer Justin Trudeau posjetio je Sjedinjene Američke Države i sastao se s njihovim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Tom prilikom, susreo se i s njegovom kćerkom i poduzetnicom Ivankom Trump, a upravo je njihov susret postao glavna tema tviteraša.

Prvo je Ivanka poželjela da se fotografira s njim i svojim ocem, te odabrala lokaciju zajedničke fotografije - ovalni ured. 

Voditelj Trevor Noa u TV emisiji The Daily Show, domaćin, izrugao se Ivankinoj fotografiji na društvenim mrežama, kazavši:

"Fotografija bi trebala pokazati koliko je važno da žene imaju mjesto za stolom? Ali tebe je tvoj tata pustio da sjedneš za njegov stol. Tu se ne radi o ženama koje imaju moć, već o tome da je tata poveo svoju kćer na posao. Nemojte me krivo shvatiti, to je lijepa Instagram fotka. Mislim da je vjerovatno koristila nepotizam filter".

No, ubrzo su druge fotografije obišle internetsku sferu - zbog čeznutljivih pogleda koje je Ivanka upućivala Justinu. Twitter je naprosto eksplodirao i Ivanka je postala meme. 

"Niko nije siguran u blizini Justina Trudeaua", poručili su!

Da ne dužimo, pročitajte njihove presmiješne komentare u našoj fotogaleriji!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije