Cijeli svijet se pita: Gdje je nestala Melania Trump?

Radiosarajevo.ba
Cijeli svijet se pita: Gdje je nestala Melania Trump?
Izvještaj Googlea koji je objavljen ovih dana pokazao je da je u prvom vikendu augusta za čak 400 posto porastao broj upita na temu gdje je Prva dama SAD-a.

Posljednje fotografije Melanije Trump datiraju od datuma 25. jula, stoga sve zanima šta se ponovno događa u Bijeloj kući i postoje li neke nove trzavice između predsjedničkog para.

Jednostavno pitanje 'Gdje je nestala Melania Trump', proteklog se vikenda postavljalo na Googleu čak 400 posto više nego inače, kao i gdje su Melania i Barron Trump.

Posljednje fotografije Prve dame SAD-a objavljene su 25. jula, kada su se ona i suprug, američki predsjednik Donald Trump, vratili u Bijelu kuću iz Ohija, dok Barrona niko nije u javnosti vidio od 30. juna.

Za razliku od njih, Donald Trump je prisutan na svim društvenim mrežama i medijima, a na Instagramu se pojavio i video na kojem je, vozeći se na vozilu koje se koristi na golf terenima, predsjednik doslovce upao na neko vjenčanje.

 

Objavu dijeli @breakingnumber45

Prema nekim nagađanjima, Melania i sin Barron nalaze se u Bedminsteru, u Trump National Golf Club, gdje je i nastao video Trumpova pozdravljanja pridošlih gostiju na vjenčanje, a zašto se skrivaju od svih, niko ne zna objasniti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije