Brad Pitt se posvađao sa sinom Maddoxom, FBI ga istražuje

Radiosarajevo.ba
Brad Pitt se posvađao sa sinom Maddoxom, FBI ga istražuje
Angelina Jolie i njen tim smjestili su se u Los Angelesu, gdje se pripremaju da preuzmu Bradu Pittu sve u "razvodu stoljeća". U isto vrijeme, izvor blizak paru kaže za Daily Mail da Pitt samo želi riješiti razvod sporazumno zbog djece.

Ujedno, objavljeni su detalji oko svađe zbog kojeg Brada Pitta istražuje FBI, a ne losandželeska policija, kako je ranije navedeno.

Naime, Daily Mail je objavio kako se Pitt žestoko posvađao s petnaestogodišnjim Maddoxom na letu iz Francuske u LA. Svađa je bila dovoljna da Angelina podnese zahtjev za razvod.

Navodi se i da Pitt nije dotakao dječaka ni u jednom trenutku, te da su navodi o zlostavljanju, i verbalnom i fizičkom, pretjerani.

"Vezano za vaš upit o nadležnosti FBI-ja u privatnom avionu, konkretno, avionu koji je provozio gospodina Brada Pitta i njegovu djecu, FBI nastavlja prikupljati činjenice i procijenit će je li ovom slučaju potrebno otvoriti federalnu istragu", odgovorili su iz Agencije za Daily Mail.

Iako su tabloidi prethodno pisali da je Brad pod istragom policije Los Angelesa, LAPD zapravo nema nadležnost nad incidentima koji se dogode u avionu, zbog čega je FBI preuzeo slučaj.

Istovremeno, policijski automobil viđen je i u dvorištu Pitt-Jolie vile na Hollywood Hillsu u kojoj se glumac trenutno nalazi, dok je Angelina s djecom navodno odsjela u unajmljenoj kući u Malibuu.

Prema pisanju US Weeklyja, neko je iz aviona uputio anonimni poziv prema socijalnoj službi Los Angelesa, iz koje su potvrdili da se slučaj istražuje, no više informacija službeno nisu smjeli otkriti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije