Ariana Grande održat će humanitarni koncert za žrtve napada

Radiosarajevo.ba
Ariana Grande održat će humanitarni koncert za žrtve napada
Foto: Twitter / Ariana Grande
Američka pop pjevačica Ariana Grande saopćila je u petak da će u Manchesteru održati dobrotvorni koncert za žrtve napada koji se u ponedjeljak dogodio u tom engleskom gradu.

Grande je u poruci na svojem Instagram i Twitter profilu napisala da datum koncerta još nije određen.

"Moje srce, molitve i najiskreniju sućut upućujem žrtvama napada u Manchester Areni i njihovim obiteljima. Ja ne mogu učiniti baš ništa da ublažim vašu bol. Ipak, pružam vam svoju ruku i srce i što god je potrebno ako biste željeli ili trebali moju pomoć u bilo čemu.

Cijelu sedmicu razmišljam o svojim obožavateljima. Suosjećanje, ljubaznost, ljubav, snaga i jedinstvo koje ste pokazali jedni prema drugima ovih dana upravo je suprotno gnusnim namjerama koje su dovele do zločinačkog čina koji se dogodio u ponedjeljak.

Nikada nećemo shvatiti zašto se događaju ovakve stvari jer to nije u našoj prirodi.

Nikada nećemo odustati niti posustati od straha. Nećemo dopustiti da nas razjedine. Nećemo dopustiti da mržnja pobijedi", napisala je među ostalim 23-godišnja pjevačica u poruci koju je podijelila na društvenim mrežama.

Napad bombaša samoubice u kojem su ubijene 22 osobe dogodio se u ponedjeljak, nakon završetka njenog koncerta u Manchesteru.

Ona je kasnije otkazala nekoliko koncerata koje je trebala održati u Londonu i drugdje u Europi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije