Rekord posjećenosti: Završena švedska etapa turneje Hotel Nacional

Radiosarajevo.ba
Rekord posjećenosti: Završena švedska etapa turneje Hotel Nacional
Kako je saopćio organizator Kaponi, sinoćnjim koncertom završena je švedska etapa turneje "Hotel Nacional", koju je obilježio izvanredan interes švedskih medija, ali i rekordna posjeta nekog izvođača s domaćih podneblja na sva tri martovska koncerta.
Sinoć je u punoj Stadium Areni u Norrköpingu Dino Merlin zajedno s pratećim bendom sastavljenim od najboljih bh. instrumentalista oduševio nekoliko hiljada posjetilaca energijom, performansom te vrhunskom produkcijom popraćenom specijalnim efektima, koja je postala sinonim za turneju Hotel Nacional. 
 

Stadium Arena jedna je od najvećih dvorana u tom dijelu Švedske, ali i državna dvorana švedske košarke u šarmantnom gradu Norrköpingu, također poznatom po nadimku "švedski Manchester”. 
 

 
Sve informacije o turneji Hotel Nacional i narednim projektima publika može pratiti na www.dinomerlin.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dokumentarni film Sredinom koji je prije pet dana objavljen na YouTube kanalu Al Jazeera Balkans do sada bilježi blizu 140.000 pregleda i dostupan je na sljedećem linku

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije