Rambo Amadeus: Dođite i uživajte s nama

Radiosarajevo.ba
Rambo Amadeus: Dođite i uživajte s nama
Volite dobru muziku i kampovanje? U četvrtak počinje Lake Fest, veliki rock festival koji se održava u prirodnom ambijenu Krupačkog jezera kraj NIkšića (Crna Gora).

Među najvećim imenima regionalne rock muzike, posjetioci Lake Festa imat će priliku uživati u pjesmama popularnog rock pjevača i tekstopisca Ramba Amadeusa.

Antonije Pušić (Rambo Amadeus), crnogorski muzičar i multimedijalni umjetnik, održat će svoj nastup u četvrtak 11. augusta, te publiku počastiti kako starim tako i novim hitovima uz malo iznenađenje.

" Dolazim na Lake Fest sa sekstetom, dakle, standardna postava plus brass sekcija, pa se radujem što ću pružiti priliku publici da uživa u nešto bogatijem i kompleksnijem zvuku", kazao je pjevač, te dodao: "Pripremili smo pjesme s novog albuma, kao i neke sasvim nove koje nisu nikada snimljene. Meni se dopada kako sada zvučimo, nadam se da će i publika imati isti doživljaj".

Kada se radi o Lake Festu, istaknuo je ovaj da Krupačko jezero ima veliki turistički potencijal, te da je ovaj festival pravi način da se na Krupcu propagira turizam za mlade.

Na pitanje da li ima neku poruku za fanove koji će gledati njihov nastup na Lake Festu, kratko je odgovorio: "Da dođu i uživaju s nama".

Lake Fest traje četiri dana, pored Ramba, tu će biti Bajaga, Kerber, Yu grupa, TBF, Lačni Franz, Kultur Shock, Goran Bare, kao i najveća zvijezda - Manu Chao. 

Posjetitelji iz BiH ulaznice mogu kupiti putem servisa Kupikartu.ba

Podsjećamo, cijena karte ostaje nepromijenjena i ona iznosi 10,00 eura za jednu večer, odnosno  25,00 eura za četiri večeri, pri čemu je boravak u kampu besplatan uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Program:

  1. avgust: Voodoo  Mangrov Rambo Amadeus, Bajaga i Instruktori, Kultur Shock, Off duty, Sivilo
  2. avgust: Light Under The Black Mountain, Zoon politikon, Mort, Kerber, Goran Bare & Majke, Kiril Dzajkovski, Mc TK Wonder & Mc Wasp, Nikola Vranjković
  3. avgust: Justin’s  Johnson, Irish stew, Lačni franc, DST,  YU grupa, Dejan Petrović Big band, Ritam nereda
  4. avgust Sara Renar, Punkreas, Stray Dogg, TBF, Manu Chao La Ventura, Gužva u 16-ercu, Aurora

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije