Nodivo objavio novi videospot

Radiosarajevo.ba
Nodivo objavio novi videospot
Facebook / Nodivo
Nakon što je u oktobru prošle godine publiku obradovao pjesmom “Ne idi” sarajevski muzičar i pjevač Nihad Voloder - Nodivo objavio je i spot za novi singl “Reci naglas”.

Muziku i tekst, kao i aranžman za ovu ljubavnu pjesmu radio je Nihad Voloder, a spot u produkciji NIVO sniman je na više lokacija u Podveležju i u Mostaru.

"Glavni akteri mog novog spota su Elma Maksumić i Haris Šoškić, a u njemu se pojavljuje i Elma Selimović, djevojka koja svira violinu na pjesmi.

Imao sam namjeru da radim kompletan album, ali ovaj put sam promijenio način i objavljujem singl po singl. Najvjerovatnije da ću nastaviti u tom maniru i na kraju sve objediniti u jedan album", kaže Voloder.

Mišljenja je da na ovaj način publika mnogo bolje prati rad i pjesme, jer se akcent stavlja na singlove.

"S obzirom na to da je svaki moj singl s novog albuma do sada praćen videom, to nije nimalo jednostavan posao i zahtijeva mnogo rada. Ovo će biti četvrti singl, a album je do sada najavljen pjesmom i duetom s Harijem Varešanovićem Korak po korak, te pjesmama Vjeruj mi, za koju je video urađen u Beogradu, i Bez tebe koju smo ekranizirali u Sarajevu", zaključuje muzičar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije