Callin' My Name - Poslušajte novi single benda The Last Location

Radiosarajevo.ba
Callin' My Name - Poslušajte novi single benda The Last Location
Prvi single sa novog albuma benda The Last Location donosi osvježeni zvuk benda na kojem su momci radili u proteklom periodu.
 
Snimanje albuma je počelo u februaru u Sarajevu a završeno u Parizu krajem prošlog mjeseca a izlazak pjesme prati i Lyrics video koji potpisuje Tridea Vision.
 
"Drago nam je što je pjesma vani jer zapravo danas zvanično zatvaramo jedan ciklus pisanja ,snimanja i produciranja materijala na kojem smo radili u proteklom periodu. Htjeli smo da svaki segment produkcije dovedemo na najviši nivo a na ovoj pjesmi i da uspješno kreiramo simbiozu našeg organskog zvuka sa EDM elementima i utoliko je pisanje "Callin My Name" bilo doista izazovno.
 
Odlučili smo se za ovu pjesmu kao prvi i noseći single albuma jer ima summer vibe i dosta je dinamična i groovy.Želimo vašim čitateljima uzbudljivo i ugodno ljeto uz Callin My Name i nadamo se da će baš ova pjesma biti soundtrack vašeg ljeta " kazao je Muhamed Latić.
 
Muziku i tekst potpisuje The Last Location dok produkciju potpisuje francuski producent Dino Sirius .
 
Callin My Name je prvo međunarodno izdanje benda i dostupno je na svim digitalnim platformama za prodaju, distribuciju i stream muzike širom svijeta(Itunes,Tidal,Amazon,Spotify ,Pandora,Beatport,Claro ,R2g China).
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije