Lijepa Monica u seksu pod tušem

Radiosarajevo.ba
Lijepa Monica u seksu pod tušem

Monica Bellucci

Monica Bellucci zna kako razveseliti svoje obožavatelje, a posebno pred Valentinovo. Seksi Talijanka seksa se pod tušem, k'o od majke rođena, u svom novom filmu 'The Man Who Loves'

Lijepa glumica svojedobno je izjavila, na radost muške populacije, da voli kada je gledaju golu. 'Sviđa mi se to što muškarci plaćaju samo da bi vidjeli neki moj film. To me saznanje ispunjava zadovoljstvom', rekla je Monica Bellucci.

Ispred kamera, priznaje, popuštaju sve njezine kočnice. 'Kada glumim kao da sam u transu. Tada radite stvari koje inače ne činite. Nije vam hladno iako ste goli', objasnila je Monica.

'Golotinja me ne plaši jer po meni nema ničeg ljepšeg od ljudskog tijela. Tijelo može pružiti predivne osjećaje', izjavila je Monica još dok je snimala film 'Irréversible'.

Otkrila je i to da se osjeća ugodno u svojoj koži, ali ne samo zato što je lijepa.

'Znam puno lijepih ljudi čiji su životi užasni. Nisu zadovoljni sobom. Biti zadovoljan u svojoj koži nije stvar izgleda, već toga kako se osjećaš. Sretna sam osoba jer sam jako voljena', kaže atraktivna Talijanka.

U filmu 'The Man Who Loves', Monika glumi s Pierfrancescom Favinom, muškarcem koji pokušava dokazati da i heteroseksualni muškarci imaju osjećaje te da i on može imati savršenu vezu punu ljubavi poput njegova brata homoseksualca.

tportal/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije