UniCredit Bank: Izvod iz centralne evidencije prebivališta u poslovnicama

Radiosarajevo.ba
UniCredit Bank: Izvod iz centralne evidencije prebivališta u poslovnicama
UniCredit Bank d.d. svakodnevno radi na pružanju novih i boljih usluga, koje će omogućiti klijentima da završe planirane poslove u poslovnici uz uštedu vremena.
  • Mogućnost dobijanja izvoda iz centralne evidencije prebivališta i boravišta državljana Bosne i Hercegovine kao zamjena za potvrdu o prebivalištu nadležnih organa.
  • Jednostavnije poslovanje i ušteda vremena

Kako klijenti ne bi morali pribavljati dodatne potrebne dokumente poput potvrde o prebivalištu, UniCredit Bank d.d. je omogućila svojim klijentima, izdavanje izvoda iz centralne evidencije prebivališta i boravišta Bosne i Hercegovine, te ih poštedjela dodatnog odlaska u nadležne institucije za izdavanje navedenih potvrda.

Ova usluga košta 3,5 KM uključujući PDV i može se koristiti prilikom uspostavljanja poslovnog odnosa s UniCredit Bank d.d., poput otvaranja računa, odobrenja kredita ili ažuriranja podataka unutar Banke.

Navedeni izvod ostaje pohranjen zajedno s ostalim dokumentima klijenta, a izdavanje istog je moguće realizirati uz saglasnost klijenta u svim poslovnicama UniCredit Bank d.d.

Naši klijenti su na prvom mjestu, te UniCredit Bank d.d. svakodnevnim aktivnostima nastoji modernizirati rad, uvodeći novitete i usluge koje će olakšati poslovanje i osigurati zadovoljstvo klijenata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije