Sve za djecu i porodicu: U Sarajevu otvoren najveći Jumbo na Balkanu

Radiosarajevo.ba
Sve za djecu i porodicu: U Sarajevu otvoren najveći Jumbo na Balkanu
U Sarajevu je danas otvorena najveća Jumbo prodavnica na Balkanu.

"Danas imam zadovoljstvo da vam izrazim dobrodošlicu na velikom otvaranju najvećeg Jumbo centra na Balkanu", rekao je Toljan Papajorgji, glavni i izvršni direktor kompanije Jumbo i Kids zone za Albaniju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

"Kids zone koji pripada Balfin grupi, koja je ustvari najveća investiciona grupa u Albaniji, prije šest godina je započeo naš put u namjeri da društvu i zajednici pružimo ono što oni traže, a to su raznolikost, kvalitet i najbolje cijene", dodao je Papajorgji.

"S obzirom na to da imamo ogromno iskustvo, potrebne resurse kao i odlučnost, Balfin grupa teži tome da ostvari i realizira velike projekte, ne samo u regiji nego širom svijeta. Prije osam godina smo ovo veliko ime predstavili u Tirani, a danas smo u Sarajevu. Ovo je zasigurno najuspješniji brend za maloprodaju na Balkanu i ima 80 radnji u osam zemalja", rekao je izvršni direktor Jumba, te dodao da sa više od 30.000 izloženih artikala kupcima nude raznolikost, najbolji omjer cijena i kvalitete u vrlo modernom okruženju.

Papajorgji je dodao da je i Jumbo jedinstven koncept koji je unapređivan i usklađivan s potrebama kupaca u više od 30 godina: "Ovdje ćete naći sve za djecu i porodicu."

Također, Papajorgji je dodao da u naredne tri godine planiraju otvoriti i pet prodavnica u Bosni i Hercegovini u koje će zaposliti oko 300 ljudi.

Svečanu vrpcu s izvršnim direktorom Jumba presjekao je i gradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka.

Jumbo centar Sarajevo svečano je otvoren u ulici Put života bb (bivši objekt VF Korea), kao jedinstvena prodavnica za djecu i porodicu s više od 30.000 artikala.

Jumbo je najveći lanac igračaka na Balkanu i dio je investicione kompanije Balfin Group. Iako je osnovna djelatnost Jumbo centra maloprodaja igračaka, centar nudi mnogo više artikala za porodicu i djecu. 

S obzirom na to da stiže ljeto, u Jumbo centru moguće je pronaći veliki izbor dodataka za plažu, a, u skladu sa sezonom, u ponudi je i širok asortiman opreme za uređenje vrta i bašte, sadnju cvijeća.

Osim bogate ponude igračaka, Jumbo ima i veliku ponudu pribora i materijala za školu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije