Plaćajte Visa karticama Raiffeisen banke u Bingo prodavnicama

Promotivni tekst
Plaćajte Visa karticama Raiffeisen banke u Bingo prodavnicama

U sklopu aktuelne kampanje "Kad se karticom plaća 10 posto se vraća" Raiffeisen banka je pripremila pogodnost za sve imaoce Visa kartica Raiffeisen banke koji utorkom obave kupovinu u Bingo prodavnicama.

Svi klijenti koji plaćanje izvrše Visa karticom putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica ostvaruju povrat od ukupno 10 posto od iznosa  kupovine.

Pogodnost vrijedi svakog utorka, u periodu od 09. maja do 27. juna 2017. godine i to u svim Bingo prodavnicama, odabranim Carpisa i S. Oliver buticima te Techno Shopu Tuzla.

Povrat iznosa od 10 posto vrijednosti svih obavljenih kupovina utorkom u navedenim trgovinama, na račun klijenta, Banka vrši na kraju mjeseca u kojem je obavljena kupovina. Detaljnije informacije o ovoj ponudi dostupne su klikom na link.

Dodatno, Raiffeisen banka je klijentima omogućila da zahtjev za kartice mogu podnijeti online putem web stranice Banke. Na ovaj način svi zainteresirani koji ne posjeduju Visa Raiffeisen karticu do iste mogu doći uz samo jednu posjetu poslovnici Banke, i to prilikom preuzimanja kartice. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije