Kralj dobrih cijena stigao i u Vogošću

J. Ć.
Kralj dobrih cijena stigao i u Vogošću
U srijedu je otvorena 183. poslovna jedinica kojom je zaokružena veoma uspješna poslovna godina za kompaniju Bingo.

Za sve kupce na dan otvorenja Bingo je, tradicionalno, pripremio brojna iznenađenja, a vrpcu je presjekao načelnik Općine Vogošća Edin Smajić.

Vogošća je napokon dobila Bingo! Ovim ljudima želim mnogo uspjeha u radu, a našim sugrađanima da uživaju u mogućnosti obavljanja kvalitetne kupovine na jednom mjestu“, rekao je Smajić.

U 2016. godini Bingo je otvorio 11 novih objekata i zaposlio više od 1.000 osoba, a u ovom centru u Vogošći od danas radi još 80.

Na 12.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, na dva sprata, kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za opremanje doma, alate, tehniku, bijelu tehniku, male kućanske aparate, ali i bogatu ponudu namještaja, te dječiji, ženski i muški tekstil i obuću.

„Na prizemlju se nalazi hipermarket, igraonica i restoran te nekoliko poslovnih prostora koji će se naknadno otvoriti, a na spratu namještaj, mali kućanski aparati, tehnika, bijela tehnika, tekstil i obuća“, pojasnila je Tatjana Paunovski, rukovoditeljica službe marketinga i PR-a.

Što se tiče današnjih pogodnosti za kupce, Paunovski je istaknula i to da Bingo „kralj dobrih cijena“ nastoji opravdati svoj slogan, te su i na dan otvaranja za kupce u hipermarketu Vogošća pripremili posebne popuste koji se kreću i do 50 posto, a akcijska ponuda će trajati do iza Nove godine.

„Tu su i redovne kataloške ponude, vikend-akcije, zatim poklon paketi i gratisi za prve kupovine, te kolo sreće i od 17 sati zabava s malcima“, kazala je Paunovski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije