Elektroprivreda BiH korisnicima e-računa omogućava duži rok plaćanja

Promotivni tekst
Elektroprivreda BiH korisnicima e-računa omogućava duži rok plaćanja
Kupci JP Elektroprivreda BiH iz kategorije domaćinstva i ostala potrošnja na 0,4 kV naponu koji se snabdijevaju u okviru univerzalne usluge, a opredijele se za uslugu e-račun, imaju povoljniji rok plaćanja računa, tj. 30 dana umjesto dosadašnjih 15.

Ova pogodnost traje sve vrijeme korištenja usluge dostave računa putem e-maila.

Račun za električnu energiju u elektronskom formatu je vjerodostojan i identičan papirnom računu koji JP Elektroprivreda BiH kupcima dostavlja putem pošte.

Izborom elektronske dostave i odricanjem od papirnog računa, kupci električne energije dobivaju brzu i sigurnu dostavu računa i doprinose zaštiti životne sredine, saopćeno je iz EPBiH.

Kupci JP Elektroprivreda BiH prijavu na uslugu e-račun mogu izvršiti potpisivanjem Izjave o dostavi računa putem elektronske pošte na najbližem naplatnom mjestu Elektrodistribucije ili preuzimanjem Izjave sa web stranice JP Elektroprivreda BiH, koju će popuniti, potpisati i dostaviti na najbliže naplatno mjesto Elektrodistribucije ili poslati na zvanične e-mail adrese Elektroprivrede BIH.

Izjava o dostavi računa putem elektronske pošte i e-mail adrese za njenu dostavu dostupne su na www.elektroprivreda.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije