Pokreće se prvi portal za grupnu kupovinu zdravstvenih usluga i proizvoda

Radiosarajevo.ba
Pokreće se prvi portal za grupnu kupovinu zdravstvenih usluga i proizvoda
Uskoro se pokreće prvi  bh. portal namijenjen za grupnu kupovinu zdravstvenih i medicinskih usluga i proizvoda sa sloganom „U zdravoj jabuci, zdrav je i crv“.

Crv.ba je prvi bosanskohercegovački portal koji kupcima nudi JEFTINIJI i LAKŠI pristup zdravstvu i medicinskim uslugama i proizvodima.

U smislu istog, Crv.ba obuhvata saradnju za očuvanje i unapređenje zdravlja, sprečavanje bolesti, rano otkrivanje bolesti, blagovremeno liječenje, zdravstvena njega, rehabilitacija oboljelih i povrijeđenih te sticanja znanja i navika o zdravom načinu života.

Svako lice ima pravo na zdravstvenu zaštitu i na mogućnost ostvarivanja najvišeg mogućeg nivoa zdravlja, kao što je i navedeno i u samom Zakonu o Zdravstvenoj Zaštiti te mnogih drugih propisa donijetih na osnovu ovog zakona.

Stoga, cilj portala Crv.ba jeste dostupnost, jačanje ljudskih mogućnosti i izbora gdje je fokus na ljudima i životinjama.

Projekt će zvanično biti lansiran 7. novembra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije