Aplicirajte online za kreditne proizvode Raiffeisen banke

Promotivni tekst
Aplicirajte online za kreditne proizvode Raiffeisen banke
Treba Vam kredit ili kreditna kartica ali nemate mogućnost ili vremena da posjetite poslovnicu banke? Rješenje za Vas je apliciranje za kredite i kreditne kartice putem internet stranice Raiffeisen banke.

U okviru aktuelne kampanje „Online apliciranje koje Vam ide na ruku“, Raiffeisen banka klijentima koji apliciraju online za kredit i/ili kreditnu karticu nudi dodatni benefit.

Naime, svim klijentima koji se odluče za ovakav način apliciranja, te kojima kredit/kreditna kartica budu odobreni Banka će uručiti poklon – pametnu narukvicu, a ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Dodatna pogodnost za sve klijente koji zahtjev za novčani kredit podnesu putem interneta je 50% niža naknada za obradu kredita.

Online apliciranje predstavlja savremeni vid pružanja usluga klijentima. Prilagođeno je dinamičnom načinu života, klijentima koji cijene svoje vrijeme obzirom da zahtjev za kredit/kreditnu karticu mogu podnijeti kada to žele. U ovom slučaju klijenti poslovnicu posjećuju samo jednom, što predstavlja dodatnu uštedu njihovog vremena.

Za više informacija ili pojašnjenje procesa online apliciranja klijentima je na raspolaganju web chat dostupan na web stranici Banke putem kojeg klijenti mogu postaviti upite i u kratkom roku dobiti odgovor. Raiffeisen je prva banka u BiH koja je, u nastojanju da olakša poslovanje s Bankom, klijentima omogućila komunikaciju na ovakav način.

Formu za online apliciranje klijenti mogu pronaći na LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije