Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti

Promotivni tekst
Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti
/ Priče o pozitivnoj BiH nedostaju javnosti
Dugoočekivani septembarski Business Cafe, donosi uspješne priče dva potpuno različita biznisa.

Prvog septembra u 18 sati, šira javnost će imati priliku poslušati zanimljive priče Hajrudina Ahmetlića generalnog direktora HIFA Petrol, te Vedrana Hadžimehmedagića i Adnan Bešovića, odličnog dvojca koji svojom inovacijom – platformom edu720 – već osvajaju međunarodno tržište.

Svi zainteresirani mogu prisustvovati eventu potpuno besplatno. Sve što je potrebno jeste da pošalju svoju prijavu s imenom, prezimenom te nazivom firme iz koje dolaze na info@gms.ba.

Ovi poduzetnici će prenijeti svoje iskustvo is poslovanja sa bh.tržišta – šta je to prednost kompanija i brendova koje su MADE IN BiH. Dvadesetogodišnje iskustvo gospodina Ahmetlića te ambicija i početnička zanesenost Hadžimehmedagića i Bešovića će nesumnjivo uljepšati poslijepodne brojnih poduzetnika prvog septembarskog dana.

Hajrudin Ahmetlić, uspješno obnaša funkciju generalnog direktora HIFA petrol i suvlasnik HIFA grupacije koja u svom vlasništvu ima benzinske pumpe, poljoprivredne apoteke, autopraonice, te proizvodne pogone, ali se bave i veleprodajom, distribucijom i transportom. Osim trgovine naftom i naftnim derivatima, ova, u potpunosti domaća grupacija, je diverzificirala svoje poslovanje tokom prošle godine, te se našla na drugom mjestu najsupješnijih kompanija u BiH.

Uz podršku Networksa, Adnan Bešović i Vedran Hadžimehemedagić su razvili edukativnu platformu edu720.com te u samo šest mjeseci od početka rada, počeli da generišu prihode, i to poslujući s najvećim multinacionalnim kompanijama u tri zemlje.

Ova edukativna platforma zasnovana je na nanolearning sistemu što je veoma zainteresiralo velike kompanije koje posluju na međunarodnom tržištu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije