Preuređen Amko Komerc: Na 400 metara kvadratnih bogat asortiman

Promotivni tekst
Preuređen Amko Komerc: Na 400 metara kvadratnih bogat asortiman
Trgovački lanac Amko komerc otvorio je novi preuređeni supermarket na Kobiljoj Glavi.

Preuređeni supermarket prostire se na 400 m² savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora. Novi supermarket kupcima nudi širok asortiman proizvoda za ugodnu porodičnu kupovinu.

Posebno mjesto u marketu zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel delikatesa sa svježom piletinom, odjel voća i povrća koji nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, te pekara s dnevno svježim proizvodima provjerene kvalitete .

Novitet u novouređenom supermarketu Amko komerca je odjel posuđa i široke potrošnje, kvalitetnog modnog i kućnog tekstila, malih kućanskih aparata i bogat izbor igračaka za najmlađe.

Tim povodom, Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose s javnošću, istaknula je da su ponosni na činjenicu da je sarajevsko naselje Kobilja Glava dobilo trgovinu uređenu u skladu s najmodernijim svjetskim standardima arhitekture.

‘’Vrijedno smo radili nekoliko mjeseci na izgradnji ovog objekta, posebna pažnja je posvećena uređenu eksterijera i interijera, napravljenog prema novom konceptu gradnje i dizajna. Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za naše kupce", kazala je Džuho, te dodala:

„Kompanija Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje. Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo s realizacijom strategije širenja prodajne mreže. Drago mi je što mogu najaviti da ćemo u narednom periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinijeti zaposlenju novih radnika."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije