Car Plug-In Air Purifier: Uklanja neželjene mirise i pročišćava zrak u automobilu

Radiosarajevo.ba
Car Plug-In Air Purifier: Uklanja neželjene mirise i pročišćava zrak u automobilu
Miris novog auta. Sva čula uživaju. Nažalost, unutrašnjost automobila vrlo brzo počne upijati neželjene mirise. Hrana, dim cigareta, znoj, pogotovo pri visokim temperaturama enterijer automobila učine sve - samo ne ugodnom.

Automobilski mirisi koji se nude na tržištu samo donekle mogu "popraviti ambijent" u vozilu.

Iz Sjedinjenih Američkih Država dolazi efikasno oružje za čist zrak u kabini automobila. To je Car Plug-In Air Purifier koji ne samo da "maskira" neželjene mirise nego i pročišćava zrak u unutrašnjosti vozila.

S ugrađenim jonizatorom, ovaj džepni prečistač poboljšava kvalitet vazduha u vozilu bez stvaranja jakih vještačkih mirisa.

Dovoljno ga je uključiti u utičnicu za upaljač i vrlo brzo će eliminirati neželjene mirise, a može čak neutralizirati prašinu, perut, bakterije i polen, što je pogotovo korisno za za one koji pate od alergije.

Car Plug-In Air Purifier u SAD-u košta 89 dolara, ali se na brojnim akcijama može dobiti i po nekoliko puta nižoj cijeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije