GAZPROM: U BiH počela prodaja novog 100-oktanskog benzina G-Drive

Promotivni tekst
GAZPROM: U BiH počela prodaja novog 100-oktanskog benzina G-Drive
/ Foto: GAZPROM
Na mreži GAZPROM benzinskih stanica širom Bosne i Hercegovine počela je prodaja benzina nove generacije G-Drive čija upotreba poboljšava rad motora vozila i čini ga dugovječnijim.

G-Drive je derivat nastao miješanjem 100-oktanskog benzina Euro 5 kvaliteta i aditiva koji motoru pružaju dodatnu snagu i efikasnu zaštitu. Pored toga što povećava snagu motora vozila i dinamiku ubrzanja, novi premijum benzin obezbjeđuje čišćenje i zaštitu motora od habanja, čime se produžava njegov radni vijek.

Premijum benzin G-Drive proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, a njegove poboljšane performanse potvrđene su i na testovima u jednom od najvećih svjetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Millbrook u Velikoj Britaniji.

Provjere u laboratoriji pokazale su da ovo gorivo, u poređenju sa standardnim Euro BMB 95 benzinom, povećava snagu motora do sedam procenata, a dinamiku ubrzanja do 10 posto.

Novi benzin G-Drive ekskluzivno se prodaje na GAZPROM benzinskim stanicama, maloprodajnom premijum brendu kompanije NIS koji pored BiH posluje i u Srbiji, Bugarskoj i Rumuniji. Uvođenjem tog derivata u prodaju u Bosni i Hercegovini, NIS nastavlja s plasmanom G-Drive 100 na tržište regiona.

Promocija novog goriva G-Drive u Sarajevu bila je prilika da predstavnici kompanije podsjete kako GAZPROM Petrol Stations u BiH čini mreža od 27 moderno opremljenih benzinskih stanica koje potrošačima nude isključivo gorivo Euro 5 kvaliteta.

GAZPROM benzinske stanice, kao premijum brend, posjetiocima pružaju i brojne druge pogodnosti - od odmora u kafeima uz osvježenja i tople napitke, preko širokog asortimana premijum proizvoda, do korištenja besplatnog interneta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije