Zagreb: Na Cvjetnom trgu izloženi prvi modeli Harley-Davidsona

Anadolija
Zagreb: Na Cvjetnom trgu izloženi prvi modeli Harley-Davidsona
/ Anadolija
Na zagrebačkom Cvjetnom trgu izloženi su prvi modeli Harley-Davidsona u historiji. Riječ je o motociklima iz serije 'Harley i Davidsonovi', čija je premijera najavljena za 18. Septembra na Discovery Channelu.

'Harley i Davidsonovi' je igrana serija temeljena na stvarnim događajima, koja nas vraća na početak 20. stoljeća i prati Billa Harley i braću Davidson dok sastavljaju prve motocikle te osnivaju legendarnu kompaniju Harley-Davidson.

Na Cvjetnom trgu su izloženi modeli: prototip Harley-Davidsona iz 1903., HD V-Twin racer iz 1909., dva HD Bobbera i jedan motocikl marke Indian iz 1906., koji je tada bio najveća konkurencija Harley-Davidsonu.

Radi se o replikama koje su za seriju izrađene prema originalnim nacrtima koje su kompanija i nasljednici obitelji Harley i Davidson ustupili Discoveryju.

Uz ove vintage modele izloženi su i najnoviji Harley-Davidson motocikli, kako bi posjetitelji stekli dojam o razvoju kompanije kroz 113 godina.

Discovery Channel je za posjetitelje pripremio i jedinstveno Harley-Davidson iskustvo virtualne stvarnosti, a posebni gosti izložbe su članovi HOG Pleter Chapter Croatia koji će pokazati kako je za njih vožnja Harleya strast koja ih pokreće i način života.

Posjetitelje i sve prolaznike na Cvjetnom trgu očekuje zabavni program i brojna iznenađenja. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije